Druk

Helaas, geen recensie vandaag! Momenteel lukt het me eventjes niet om tijdig recensies te schrijven. Sinds begin september volg ik namelijk avondonderwijs. Ook ben ik weer, weliswaar deeltijds, sinds midden september aan de slag als administratief medewerkster. Bijgevolg heb ik minder tijd voor lezen en bloggen. Vanmorgen lukte het me om een doenbare planning op te stellen voor de komende weken. Hopelijk vallen de geplande boeken mee.

Ik plande volgende boeken in:

De teddybeer van Georges Simenon;
De inzending van Amy Waldman;
Seance van Kevin Valgaeren;
De zwaluwen van Kabul van Yasmina Khadra.

En voor begin november heb ik een auteursportret rond Albert Camus gepland.

Welke boeken heb jij klaargelegd om te lezen? Of heb jij misschien al mijn geplande boeken gelezen, en wat vond je ervan?