Kerstwensen

a_christmas_carol_-_scrooge_and_bob_cratchit
Houtsnede van John Leech: Scrooge en Bob Cratchit. Bron Commons Wikimedia

“I don’t know what to do! I am as light as a feather, I am as happy as an angel, I am as merry as a school-boy. I am as giddy as a drunken man. A merry Christmas to every-body! A happy New Year to all the world!”

Uit ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens

Niet alleen van Scrooge maar ook van mij: Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Meer lezen over ‘A Christmas Carol’? Lees mijn bericht van twee jaar geleden over ‘Populairste kerstverhaal‘. Ik stop even met bloggen en ben er terug op 10 januari 2017.

Gepubliceerd door

daniellecobbaertbe

Ik lees en schrijf graag. ‘Boeken’ is mijn excuus om nieuwsgierig rond te lopen in de wondere wereld van de letteren. En me te vergapen aan de rijkheid en diversiteit van het geschreven woord.