Boekenkijkje

In Boekenkijkje sta ik even stil bij wat ik las en bloggewijs deed. 

Je hebt het misschien al gemerkt. Ik heb de afgelopen maanden gewerkt aan mijn blog. Zo heb ik mijn menu veranderd, een categorie toegevoegd en enkele pagina’s bijgemaakt. Op mijn homepage kan je nu zien wat je kan verwachten op mijn blog. Vandaar dat ik het vanaf nu in ‘Boekenkijkje’ enkel ga hebben over wat ik deed en las., en niet meer over wat je kan verwachten.

In februari en maart kon je onder meer volgende recensies en berichten lezen:

De vermoedens van Mr Whicher van Kate Summerscale
Een handvol stof van Evelyn Waugh
Onbekenden in het huis van Georges Simenon
De dood van Ivan Iljitsj van Lev Tolstoj
Een portret van Nikolaj Gogol, John Steinbeck en Charles Dickens
en ook Tarzan vond tijd om zijn beroemde schreeuw te laten horen

Berichten kan je altijd teruglezen via ‘Besproken op Boeken’ op de homepage. Begin maart introduceerde ik ook een nieuwe rubriek: ‘spotlight op’. In mijn eerste ‘spotlight op‘ had ik het over Sinclair Lewis.

Waar ik ook mee bezig ben, is met het nakijken van mijn oude berichten. Zo nu en dan herschrijf ik een oud artikel, haal er schrijffouten of overbodige details uit.

En waar ben jij mee bezig geweest?