Boekenkijkje

In Boekenkijkje sta ik even stil bij wat ik las en bloggewijs deed.

In april en mei kon je onder meer volgende recensies en berichten lezen op ‘Boeken’:

Het verborgen stadspaleis van Elisabeth de Waal
Lara van Anna Pasternak
De glasblazers van Daphne du Maurier
Een portret van Sir Arthur Conan Doyle
en ook stond ik stil bij de klassieker ‘Oorlog en Vrede’ van Lev Tolstoj.

Berichten kan je altijd teruglezen via ‘Besproken op Boeken’ op de homepage.

Naar goede gewoonte hou ik in juni een blogbreak. Omwille van examentaken en te leren examens valt die iets vroeger. Lezen staat namelijk sinds een kleine maand op een lager pitje. Tijdens de break heb ik wel een nieuwe quote gepland voor de homepage.

Mijn volgende blog is op 23 juni. Dat wordt sowieso een recensie. Eind juni gun ik jullie nog eens een blik in mijn leeswereld.

Tot hier toe was 2017 al een interessant lees- en blogjaar. Ik las al keigoede boeken zoals:

De bekentenissen van Max Tivoli van Andrew Sean Greer
Het ongrijpbare meisje van Mario Vargas Llosa
Een volmaakte kelner van Alain Claude Sulzer
Mijn linkervoet van Christy Brown
en Dagen zonder eind van Sebastian Barry.

Ik maakte ook kennis met het werk van Daphne du Maurier, Moses Isegawa, Alexandre Seurat, Hanya Yanaghira en Jens Christian Grøndahl. Enkel Hanya Yanaghira smaakte niet naar meer, haar boek ‘Notities uit de jungle’ had ik liever niet gelezen. Een vriend van mij was nochtans enthousiast over haar boek ‘Een klein leven’, dus wie weet, waag ik me daar ooit eens aan.

En jij? Welke boeken vond jij tot hier toe keigoed?

One Comment

Reacties zijn gesloten.