Boekenkijkje

In Boekenkijkje sta ik even stil bij wat ik las en bloggewijs deed.

In juni en juli kon je onder meer volgende recensies en berichten lezen op ‘Boeken’:

Zijn bloedig plan van Graeme Macrae Burnet
Het dameskoor van Chilbury van Jennifer Ryan
De tijdelijke gentleman van Sebastian Barry
Een portret van Ernest Hemingway

Aanvang augustus stond ik stil bij fictieve heldin Scarlett O’ Hara uit ‘Gone With the Wind’ van Margaret Mitchell.

Berichten kan je altijd teruglezen via ‘Besproken op Boeken’ op de homepage.

In juni heb ik de quote op mijn homepage vervangen. Ik had liever de pagina met het citaat van Voltaire bewaard, maar dat is me toen niet gelukt. Dus heb ik het overschreven. Intussen heb ik al een aardige verzameling citaten van schrijvers over lezen en schrijven. Dit is eigenlijk iets wat ik als tiener al deed: citaten verzamelen.

Is er iets wat jij als tiener al deed en wat je nu ook doet op je blog?

 

 

2 Comments

Reacties zijn gesloten.