Boekenkijkje

Naar goede gewoonte blik ik terug naar de voorbije 2 maanden. Het werken aan een blog in het kader van mijn opleiding zorgde voor een nieuw kleedje voor ‘Boeken’. Het was leuk om eens iets te maken in Blogger. Ik heb er veel mee geleerd en ben WordPress meer gaan appreciëren. Sommige dingen vind je vanzelfsprekend, tot je met een ander programma werkt, en het verschil ervaart. Wat vind je trouwens van mijn nieuwe homepage?

boeken

In mei en juni besprak ik volgende boeken: 

Dood van een maestro van Donna Leon;
Nora van Colm Tóibín;
De verkoper van Joseph O’Connor;
De verdwijning van Adèle Bedeau van Graeme Macrae Burnet;
Kleine doden van Emma Flint.

Verder publiceerde ik nog volgende blogs:

Auteursportretten van Daphne du Maurier en Thomas Mann;
Citaten van Truman Capote en William Somerset Maugham;
Een leeswereld over je privacy op ‘Boeken’;
en een blog over een van Alexandre Dumas’ klassiekers: De graaf van Monte-Cristo.

In juli doe ik overigens nog een auteursportret van Alexandre Dumas.

Blogvakantie: Naar goede gewoonte stop ik een paar weken met bloggen. Ik ben er terug op 30 juni.