Boekenkijkje

De laatste maanden liep het mis op Boeken. Ik heb namelijk de onhebbelijke gewoonte om te laat te beginnen aan mijn blogs. De komende tijd ga ik dit bijsturen. Vooral omdat ik nu – werkzoekende ben- maar dat kan altijd van de ene op de andere dag veranderen. Althans dat hoop ik nog steeds. Want ik zoek al 2 jaar.

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt is het moeilijk om een deeltijdse job te vinden als communicatiemedewerker. Het gaat de goede kant uit. Want in plaats van 200 à 300 kandidaten zijn het er nu nog 100. Afgelopen jaar had ik verschillende gesprekken. Maar uiteindelijk kozen ze steeds voor een andere kandidaat.

Sinds een paar maanden volg ik een avondopleiding als copywriter. Op termijn wil ik als freelance tekstschrijver werken in bijberoep. Naast schrijven denk ik ook aan het lay-outen van rapporten en tijdschriften

Naar goede gewoonte stop ik een paar weken met bloggen en ben ik er terug op 8 januari 2020. Ik wens jou alvast prettige feestdagen en een spetterend 2020 met veel goede boeken.

Welke recensies en blogs kon je in november en december op Boeken lezen? 

bk_dec_2019
Een ladder naar de hemel van John Boyne;
Praagse nachten van Benjamin Black;
Anna van Dezső Kosztolányi;
Tussen de raderen van Hermann Hesse.

In de categorie Boeken stond de spotlight op: Suite Française van Irène Némirovsky. En las je iets meer over de klassieker ‘Ulysses‘ van James Joyce.

In de categorie Auteurs: Schreef ik een auteursportret over Stefan Zweig en Bram Stoker. Daarnaast citeerde ik Heinrich Heine en Oscar Wilde.

Wat kan je verwachten in januari en februari?

– een auteursportret van Jack London, Colette en Karl May;
– een citaat van Toni Morrison;
– en een blog rond de klassieker ‘Het parfum’.

One Comment

Reacties zijn gesloten.