Boeken in een nieuw kleedje

Je hebt het misschien al gezien: Boeken kreeg een make-over. Niet dat ik mijn vorige template beu was, maar het was tijd voor iets nieuw. Mijn vorige template was toch al in gebruik sinds einde 2014.

De formule blijft hetzelfde. Je kan hier nog steeds op geregelde tijdstippen berichten vinden rond auteurs, fictieve helden en klassiekers. Uiteraard blijf ik boeken bespreken en korte berichtjes schrijven rond wat je kan verwachten op Boeken.

Ondanks dat ik er de laatste maanden niet altijd in slaagde om tijdig berichten te schrijven, ga ik niets veranderen aan mijn blogritme. Ik ga soms een beetje foefelen door een bericht te geven met een leuke quote of een gedicht, analoog aan wat je nu op mijn homepage kan zien.

Gepubliceerd door daniellecobbaertbe

Ik lees en schrijf graag. ‘Boeken’ is mijn excuus om nieuwsgierig rond te lopen in de wondere wereld van de letteren. En me te vergapen aan de rijkheid en diversiteit van het geschreven woord.

%d bloggers liken dit: