Danielles leeswereld: book seat

Ik heb een Book Seat gekocht. De laatste jaren heb ik namelijk makkelijk last van mijn nek. Dus ik hoop baat te vinden bij dit hulpmiddel.

Tot hier toe ben ik supercontent. The Book Seat werkt perfect met een hardcover. Een softcover gaat op voorwaarde dat ik het boek met 1 hand vasthou. Sowieso is de stof zacht en aangenaam om vast te nemen. Zelfs met een hardcover hou ik hem graag vast, hoewel dat niet echt nodig is. Het zakje aan de achterkant gebruik ik niet, maar wie weet doe ik dat in de toekomst wel.

The Book Seat is overigens een Australisch ontwerp dat wereldwijd gepatenteerd is. De afwerking van het product gebeurt meestal in een maatwerkbedrijf.

Gepubliceerd door daniellecobbaertbe

Ik lees en schrijf graag. ‘Boeken’ is mijn excuus om nieuwsgierig rond te lopen in de wondere wereld van de letteren. En me te vergapen aan de rijkheid en diversiteit van het geschreven woord.

%d bloggers liken dit: